2890 Tata, Erzsébet tér 18.

Dr. Fulajtár Pál
  • 2890 Tata, Erzsébet tér 18.
  • +36 34 482-222
  • iroda@sgn.hu

Dr. Fulajtár Pál LL.M.

Középiskolai tanulmányait Szentesen végezte el. 1994-ben szerzett villamosmérnöki diplomát, majd a Pécsi Tudományegyetemen, később a Magyar Tudományos Akadémia Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézetében dolgozott. Ezt követően több éves tapasztalatot szerzett multinacionális vállalatoknál, illetve cégvezetőként, nemzetközi kereskedelmi területeken. Jogi diplomát 2016-ban szerzett a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. 2018-ban a Pécsi Tudományegyetemen kitűnő eredménnyel Legum Magister címet szerzett Társasági- és Cégjogi területen.

Több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az adatvédelem és az információ biztonság területén. Érdeklődés területei még a társasági és cégjog, az információs rendszerek joga, adatvédelmi jog, elektronikus kereskedelmi jog, infomrációs rendszerek ellen, illetve azok segítségével elkövetett bűncselekmények. A szakterületeire nem csak jogászként tekint, hanem mérnökként, illetve cégvezetőként megszerzett tapasztalatai is segítik munkájában.

Számos publikációja jelent meg magyar és angol nyelven távközlési, információbiztonsági, illetve elektronikus ügyintézési területeken.

Idegennyelv ismerete: Angol

MUNKATÁRSAINK

Nélkülük nem lehetnénk sikeresek