2890 Tata, Erzsébet tér 18.

Irodánk története

Az irodát dr. Sopow Tamás ügyvéd alapította 1989-ben. Irodához 2010-ben csatlakozott dr. Sopovné dr. Bachmann Katalin ügyvéd, aki ezt megelőzően, nyugdíjba vonulásáig bíróként dolgozott. Az iroda 2019-es átalakulása során vette fel a Sopow Ügyvédi Iroda nevet.

Eközben a tevékenységünk és elégedett ügyfeleink száma folyamatosan növekedett. Számos ügyvédjelöltet képeztünk ki és indítottunk el a jogi pályán. Közülük ma többen sikeres ügyvédekké váltak, de olyanok is vannak, akik bíróként folytatják karrierjüket.

Ügyfeleink magánszemélyek, önkormányzatok, cégek, alapítványok, egyesületek.

Irodánk nagy gondot fordít, hogy ügyvédeink és ügyvédjelöltjeink folyamatos képzésére. a legkülönbözőbb szakterületek ismerői legyenek és ezzel is ügyfeleink legteljesebb kiszolgálására törekszünk.

Irodának saját tulajdonban lévő épület ad helyt. Az iroda 2004 óta a Tata Erzsébet tér 18. szám alatt működik Tatán a belvárosban, a Kristály Hotel mellett, az Angol-park közvetlen közelében. Az iroda könnyen megközelíthető, saját parkolóval rendelkezik. Minden hatóság, így a rendőrkapitányság, járásbíróság, járási ügyészség, a járási hivatal (okmányiroda) 200 méteren belül található.

Munkatársaink modern, a kor követelményeinek megfelelő eszközök segítségével végzhetik munkájukat, amely a hatékonyság mellett alkalmassá teszi irodánkat a hatóságok, bíróságok és más szervek, valamint az ügyfeleink irányában a ma már elvárásnak tekinthető elektronikus ügyintézésre és kapcsolattartásra.

Irodánkban az ügyfelek fogadására megfelelő számú és méretű és helység áll rendelkezésre és Így ügyfeleinket megfelelő körülmények között tudjuk fogadni.

Jogi problémába ütközött?

Egyeztessen velünk

MUNKATÁRSAINK

Nélkülük nem lehetnénk sikeresek